Auto-Ovarom a fost acceptata in reteaua de distribuitori autorizati si parteneri de service Vianor-Nokian. Parteneriatul a fost demarat in luna Aprilie 2015 prin semnarea unui contract de reprezentare si franciza. Vianor este o retea exclusivista de 1355 de centre care ofera anvelope si servicii de mecanica, dezvoltata de Nokian Tyres in 27 de tari.
 
In Romania, reteaua Vianor numara 28 de centre specializate, printre care si Auto-Ovarom.

vianor_logo_r_memberNokian_Tyres_logo_bar

 

 

 

 

 

 

 

Fiind partener in reteaua Vianor, Auto-Ovarom are capacitatea de a oferi intreaga gama de anvelope Nokian la preturi preferentiale si de a furniza servicii de specialitate (montaj, echilibrat, depozitare, suport tehnic, asistenta comerciala) pentru anvelopele Nokian.

Ca prima actiune comerciala in calitate de membru al retelei Vianor, Auto-Ovarom invita clientii sa beneficieze de programul Nokian Tyres Satisfaction prin care pot returna anvelopele Nokian in caz de nemultumire.

Pentru a beneficia de avantajul Nokian Satisfaction, clientii trebuie sa cumpere 4 anvelope de vara Nokian. Anvelopele pot fi returnate, in caz de nemultumire, in termen de 14 zile de la achizitie cu conditia sa nu fie lovite, reparate iar cifra”8″ de pe DSI (Driving Safety Indicator) sa nu fie stearsa. Montajul si echilibrarea sunt gratuite.

en-nokian-satisfaction