Dragi clienti, primavara vine alaturi de premii!

Incepand cu data de 1 martie 2020, toate cumparaturile din magazinele Auto-Ovarom au sansa de a deveni castigatoare! Asadar, pastrati bonurile primite la achizitionarea produselor.

Un sfat pentru sporirea sanselor de castig: mai multe bonuri, mai multe sanse! Concursul se desfășoară în toate magazinele Auto-Ovarom, astfel că avem de oferit nouă premii.

Pe baza bonului fiscal primit la achizitionarea pieselor auto puteti intra automat in tragerea la sorti din cadrul campaniei „Primavara Premiilor”. Premiile atragatoare va asteapta:

Filtru de ulei

Premiul I: 1x Filtru de ulei + 1x Ulei de motor+ urmatorul schimb de ulei al masinii personale efectuat in mod gratuit la Auto-Ovarom;

Trusa RAR

Premiul II: 1x Pachet RAR care include: 1x trusa de prim ajutor omologata + 1x stingator auto + 1x vesta reflectorizanta + 2x triunghi reflectorizant;

Capace de masina

Premiul III: Set de capace de roti pe marimea masinii personale sau un schimb gratuit de roti (demontat, echilibrat, montat).

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in extragere?

  • Achizitionati piesele de care aveti nevoie din magazinele Auto-Ovarom;
  • Atingeti valoarea minima de 250 RON pe bonul dumneavoastra fiscal*;
  • Pastrati bonul fiscal;
  • Mai multe bonuri = mai multe sanse.

Este simplu sa castigi!

*Campania se desfasoara pe perioada 1 martie – 15 aprilie 2020.

**In cazul eventualelor retururi, valoarea ramasa pe bonul fiscal trebuie sa atinga pragul minim de 250RON pentru a ramane valid.

***Pe documentul fiscal (minim 250 RON cu TVA inclus) nu vor fi luate in calcul achizitiile de servicii (manopera service).

Consultati regulamentul campaniei