Multumim doamnelor si domnisoarelor pentru interesul fata de campania Auto-Ovarom derulata de 8 Martie.
Asa cum am promis, am organizat tombola pentru desemnarea celor 10 castigatoare ale bonurilor de carburant in valoare de 200 lei.

Castigatoarele sunt: Elena Bumbes, Anca Lucaci, Simona Iepure, Doina Bratu, Andrada Bota, Maria Beul, Florentina Musat, Anca Daiana Popescu, Nicoleta Prisneac, Daniela Josan.

Va multumesc pentru seriozitatea dvs. si pentru bucuria de a castiga la tombola Auto-Ovarom.
Nicoleta Prisneac
Sunt multumita de servirea din incinta magazinului din Resita, angajatii dand dovada de agilitate si cunostinte asupra cerintelor clientilor.
Daniela Josan
Sunt multumita de acest magazin. Am fost bucuroasa cand am primit acest premiu. Sunt clienta acestui magazin. Va multumesc.
Florentina Musat
A fost o surpriza placuta pentru o zi de vineri 13. Multumesc Auto-Ovarom
Anca Lucaci
Sunteti magazinul meu favorit. Cumpar adesea de aici si sunt intotdeauna multumita.
Elena Bumbes
O idee buna intr-un spatiu “masculin” prin excelenta! Multumim Auto-Ovarom!
Doina Bratu
Am fost placut surprinsa de premiul castigat la tombola, mai ales ca n-am primit mai nimic gratuit in viata. Constat ca a fi femeie la volan nu este tocmai o rusine.
Andrada Bota
Firma Auto-Ovarom este foarte buna. Multumesc pentru premiul acordat. A fost o surpriza placuta.
Maria Beul
A fost o surpriza neasteptata si binevenita. Cel mai mult am apreciat faptul ca nu a fost nevoie de cumparaturi cu o valoare minima pentru a participa. Multumesc.
Anca Daiana Popescu
Sunt bucuroasa ca am castigat. Firma Auto-Ovarom asigura intretinerea masinilor din familia noastra si apelez la magazinul de pe str. Miresei ori de cate ori avem nevoie. Multumesc Auto-Ovarom.
Simona Iepure