Auto Ovarom accepta urmatoarele modalitati de plata:

1. Numerar, in magazinele Auto Ovarom

Produsele se pot plati in momentul ridicarii de la oricare din magazinele Auto Ovarom din Timisoara, Arad si Resita. Adresele magazinelor se pot gasi aici.

2. Plata cu card de debit, in magazinele Auto Ovarom (POS)

• se platesc produsele folosindu-se card emis sub sigla Visa sau MasterCard prin intermediul terminalului POS din magazinele Auto Ovarom
• anumite carduri nu necesita introducerea PIN-ului (nu au acesta opțiune activata), verificarea facandu-se de catre personalul Auto Ovarom intre semnatura de pe chitanta si card.
• se pot efectua plati in magazine prin POS cu cardul (personal sau al firmei). Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD.
• nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

3. Plata cu card de credit, in magazinele Auto Ovarom (POS)

Posesorii (persoane fizice, juridice sau PFA) ai CARDURILOR DE CREDIT emise de catre urmatoarele banci comerciale: Alpha Bank si Credit Europe Bank (România) S.A pot achita in rate fixe fara dobanda, in magazine prin POS. Pentru clientii desemnati mai sus avem urmatoarele facilitați de plata în RATE direct in magazine prin POS:

– posesori ai cardurilor de credit emise de către Credit Europe Bank (România) S.A. (tip: cardurile de credit CardAvantaj) – pot plăti în 1, 2, 3 sau 6 rate exclusiv in magazinele Auto Ovarom

4. Ordin de plata

Auto Ovarom va genera o factura proforma si o va trimite prin email sau fax catre client. Contul bancar in care se poate face plata este:

ING Bank: RO67 INGB 0002 0081 9658 8911

Produsele vor fi trimise clientului sau se pot ridica de la oricare din magazinele Auto Ovarom numai dupa ce plata este confirmata in contul bancar.

5. Ramburs

Se platesc produsele curierului care livreaza (Fan Curier) impreună cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.

6. Online

Prin plata cu card facilitata de integratorul de plati online PAYU. La aceasta metoda de plata cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site-urile de pe care a achizitionat produse in mod regulat sau sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispositive mobile cum ar fi, inclusiv, dar fara a se limita la laptop, tableta, telefon mobil, etc.